Salt la conținut

DOMESTOS ZERO CALCAR GEL DE TOALETĂ LĂMÂIE VERDE

Pentru informații despre ingredientele folosite în produse și rolul acestora tot ce trebuie să faceți este clic pe numele unui ingredient. Din cauza spațiului limitat de pe ambalaj, dezvăluim și o lungă listă de ingrediente din parfumuri. Pentru produsele recent lansate sau cărora i s-a schimbat formula, aceste informații detaliate pot să nu fie disponibile imediat, deoarece durează până la actualizarea paginii fiecărui produs.

Acordăm multă atenție actualizării informațiilor de pe acest site. Însă, pentru a vedea cele mai noi ingrediente folosite, vă rugăm să verificați întotdeauna ambalajul produsului.

Toate numele de produse care includ o dată (luna și anul) nu se mai produc.

Ingrediente

Aqua (Solvent)

Dizolvă substanțe sau ingrediente

Hydrochloric acid

Fara glosar

Sulfamic Acid (Aditiv)

Substanță adăugată într-un produs pentru a-i îmbunătăți calitățile/proprietățile

PEG-2 Oleamine (Emulsificator)

Ajută două sau mai multe lichide care nu se combină în mod obișnuit să formeze o singură soluție; deseori denumit „emulsie”

Cetrimonium Chloride (Emulsificator)

Ajută două sau mai multe lichide care nu se combină în mod obișnuit să formeze o singură soluție; deseori denumit „emulsie”

Etidronic Acid (Agent de sechestrare)

Împiedică impuritățile din apă să provoace efecte adverse asupra performanței, aspectului sau stabilității produsului

Parfum (Parfum)

Conferă un miros plăcut, distinct

2,6-Dimethylheptanol

Un parfum proaspăt de lavandă și lăcrămioare, cu un accent lemnos. Are un caracter proaspăt, care este foarte util în compozițiile citrice, florale și lemnoase.

Parfum: Floral

BHT

Un ingredient inodor care este utilizat pentru a preveni ingredientele parfumului să reacționeze cu oxigenul, care poate provoca deteriorarea.

Dipropylene Glycol

Un ingredient inodor care ajută la dizolvarea ingredientelor parfumurilor solide pentru a le amesteca mai ușor în parfumuri.

Fenchyl Alcohol

O notă lemnoasă, de pin cu un aspect de camfor. Acest ingredient se găsește în uleiul de pelin și lămâi verzi.

Terpinolene

Un miros de citrice, lămâie verde, plante și lavandă. Acest ingredient se găsește în uleiul de arbore de ceai și o varietate de specii de pin.

Parfum: Citric

CI 42051 (Colorant)

Colorează pielea, părul sau produsul

Înapoi sus